Peelings

Chemische peelings worden snel de nummer één klinische huidbehandeling wereldwijd. Tegen een fractie van een laserprijs kunnen ze het uiterlijk van rimpels, pigmentvlekken en acne aanzienlijk verminderen met minder ongemak en downtime. Slechts 45 minuten in de stoel van de huidspecialist kan de huid zichtbaar verjongen voor een zachtere, gladdere en jeugdig ogende huidteint.

WAT IS EEN CHEMISCHE PEELING?

Medik8 chemische peelings zijn exfoliërende zuren van professionele kwaliteit die met een klein borsteltje op de huid worden aangebracht om het oppervlak te herstellen en de huidtextuur te verbeteren. Ontdek ons uitgebreide aanbod professionele chemische peelings.

IS 1 PEELING VOLDOENDE OM MIJN HUID TE VERBETEREN?

Het is mogelijk om slechts één peeling te ondergaan, maar we raden een kuur van 6 peelings aan om echt de voordelen voor de lange termijn voor de huid te zien. De echte resultaten komen wanneer je je vastlegt aan een programma. We maken het starten van je peelingkuur heel eenvoudig met ons Medik8 12 Weeks to WOW-programma; in feite ‘persoonlijke training voor uw huid’. Ons netwerk van getrainde huidspecialisten zal gedurende een periode van 12 weken* met u samenwerken om uw huid zichtbaar te vernieuwen door middel van een op maat gemaakt programma van behandelingen in de salon en thuis.

*Duur kan variëren op basis van huidtype en huidconditie.

ZIJN PEELINGS GESCHIKT VOOR IEDEREEN?

Chemische peelings zijn geschikt voor bijna iedereen. Medik8 heeft een gevarieerd assortiment van onze Sensitive PHA Peel die geschikt is voor zeer gevoelige huidtypen tot onze mono-peels die enkele zuren gebruiken en die eveneens gelaagd kunnen worden om hardnekkige problemen aan te pakken. Bepaalde huidcondities/personen kunnen contra-geïndiceerd zijn en zouden om die reden niet de peelingroute moeten volgen voordat de huid rustig en genormaliseerd is. Echter, wij bieden veel andere behandelopties. Zie hiervoor ons Facial menu.

WAT IS DE DOWNTIME?

Het aanbrengen van zuren op de huid kan per definitie roodheid, schilfering van de huid en milde peeling veroorzaken; maar iedere huid is anders. We raden aan om de eerste 12 uur na het peelen geen make-up te dragen om ervoor te zorgen dat de huid bacterievrij blijft. U wordt aanbevolen om thuis een uitgebreide nazorgroutine te volgen om ervoor te zorgen dat uw huid correct herstelt en verjongt. Als algemene regel geldt dat u vanaf ongeveer de 3e dag na de peeling tot maximaal 5 dagen moet afschilferen. Vermijd directe blootstelling aan de zon tijdens deze hersteldagen en draag altijd een breed spectrum zonbescherming met SPF van minimaal 30. We raden onze Physical Sunscreen aan. Dit is een minerale, breedspectrum zonbescherming met SPF 30 die grote bescherming biedt en zeer zacht is voor de beschadigde huid.

WELKE RESULTATEN KAN IK VERWACHTEN?

24 uur na peeling zal uw huid waarschijnlijk strak aanvoelen en er enigszins rood uitzien. Binnen 3 dagen begint uw huid de schilferen maar binnen de week begint u een heldere, meer egale huidteint te zien. Na een reeks van 6 peelings zullen de resultaten nog zichtbaarder zijn. We raden aan om foto’s te maken van de voortgang. Kijk op Instagram naar #Medik8WOW voor de nieuwste 12 Weeks to WOW-resultaten van over de hele wereld.

KUNNEN PEELINGS NAAST ANDERE BEHANDELINGEN WORDEN GEBRUIKT ZOALS BOTOX OF LASER?

Absoluut. Ga naar uw plaatselijke salon voor advies welke aanvullende behandelingen geschikt zijn voor u.

DOS & DON’TS

Pluk niet aan de geschilfderde huid. Je huid verwerkt de peeling op natuurlijke wijze en velletjes los trekken kan pijn doen en littekens veroorzaken. Gebruik geen agressieve exfolianten (chemische AHA/BHA reinigers/toners) of scrubs gedurende tenminste 3 dagen na de peeling. Voorkom blootstelling aan direct zonlicht voor langere tijd. Draag altijd een breed spectrum zonbescherming om uw huid te beschermen. Houd u aan de nazorgroutine die wordt aanbevolen door uw huidspecialist. Dit zorgt ervoor dat uw huid na de peeling zo snel mogelijk herstelt en verjongt. Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op met uw huidspecialist zodat zij u advies op maat kan geven. Ze helpt u graag verder.

 

 

– NIEUW –

PROFESSIONAL PEELS

REWIND

Veroudering

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

EVEN

Pigmentatie

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.

CLARITY

Acne

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

UNIVERSAL AHA

Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.

SENSITIVE PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.

EYE REVEAL

Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.

– NIEUW –

MONO PEELS

Medik8 biedt tevens single-acid peelings voor specifieke, gerichte huidverbetering. Uw Medik8-professional heeft keuze uit een reeks verschillende sterkten. Zij bepalen de lagen van ingrediënten die uw huid nodig heeft volgens huidadvies.

MONO MANDELIC TR

Acne

30% L-Amandelzuur professional peeling.

MONO LACTIC TR

Pigmentatie

30%, 50% L-Melkzuur professional peeling.

MONO GLYCOLIC TR

Veroudering

30%, 50%, 70% Glycolzuur professional peeling.

WIST JE DAT?

Peelings zijn eveneens geweldig als anti-ageing behandeling voor uw handen, of om acne op de rug en zelfs de onderarmen of bikinilijn te behandelen.

 

PEELINGBEHANDELING

 • PEELINGBEHANDELING
  €95
 • PEELINGBEHANDELING KUUR 3X
  3x €90
 • PEELINGBEHANDELING KUUR 6X
  €560
  De geweldige peeling kuur genaamd 12 weeks to WOW is een intensieve peeling kuur in 12 weken bestaande uit 6 behandelingen voor een optimaal resultaat op maat gemaakt. (Incl. huidverzorgingskitje)