Medik8 verzorgingen

Een ontspannende gelaatsverzorging met alles erop en eraan! De facials van Medik8 zijn zorgvuldig samengesteld om de huid te verjongen terwijl je een uiterst ontspannende ervaring beleeft. Die meestal stappen omvatten zoals peeling, gezichtsbehandelingen, massage en hydratatie om uw specifieke huidproblemen aan te pakken. Onze behandelingen bevatten vitamine C, zonbescherming en vitamine A.Een welverdiend me-time moment met échte zichtbare resultaten dmv paramedische huidproducten.

QUICK FACIAL / 45 MINUTEN

Een korte maar intensieve verzorging aangepast aan de behoeften en noden van je huid.

€70

LUXE FACIAL / 75 MINUTEN

Een intensieve verzorging aangepast aan de behoeften en noden van je huid. Dit in combinatie met een Alginaat masker en een heerlijk nek- en schoudermassage.

€89

PLATINUM FACIAL / 75 MINUTEN

Een intensieve anti-aging verzorging aangepast aan de behoeften en noden van je huiddie zichtbare en direct huidverjongende resultaten levert. Dit in combinatie met ons Age Defying Platinum Mask, doordrenkt met Platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigde huid en een heerlijk nek- en schoudermassage. De huid zal er direct jeugdig en stralend uitzien.

€99