HUISREGELS

Om alles vlot te laten verlopen, zijn hier enkele huisregels. Door deze huisregels kan ik de kwaliteit blijven aanbieden, wat ik zeer belangrijk vind. Zo werken we aan een aangename samenwerking

ANNULATIES

Als u bent verhinderd om op uw afspraak aanwezig te zijn, gelieve ons hiervan 48u op voorhand te verwittigen. Als dit niet correct gebeurd, zullen wij u 50% van de behandelingsprijs aanrekenen als annulatiekost. U krijgt ook steeds de kans om iemand anders te vinden die uw plaats kan innemen, zodat de annulatiekost vervalt. Komt u niet opdagen, zonder ons te verwittigen (no show), dan zal de behandeling voor 100% aangerekend worden. Dit draait om wederzijds respect. Ik kan uw plaats niet meer invullen dan. We moeten klanten vaak teleurstellen dat ze niet snel bij Ce’belle Beauty terecht kunnen door de volle agenda. Het is dan heel jammer als we dat plaatsje eigenlijk aan iemand hadden kunnen geven.

AFSPRAKEN

Wij werken enkel op afspraak, waardoor alle tijd voor u gereserveerd wordt. Zo kunnen wij u de beste service geven. 

Afspraken kunnen heel gemakkelijk gemaakt worden via onze website.

Als wij tijdens onze openingsuren uw oproep niet beantwoorden, dan zijn wij bezig met een behandeling. Tijdens een behandeling staan rust en aandacht centraal, waardoor er geen/beperkte oproepen worden aangenomen. Daardoor zijn wij telefonisch amper bereikbaar. Gelieve contact met ons op te nemen via info@cebellebeauty.be of via 0479/49.15.73.

TIMING

Gelieve mooi op tijd op jouw afspraak te komen opdagen. Als je te laat zal zijn, dien je telefonisch te verwittigen. Als je meer als 15 minuten te laat bent, moeten we de behandeling inkorten. Als dit bij de behandeling niet mogelijk is, dan dien je een nieuwe afspraak te maken. Je bent jouw voorschot dan ook kwijt. 

Niet komen opdagen zonder verwittiging kunnen wij helaas niet tolereren. Wij werken met een strakke planning en dit draait vooral ook om wederzijds respect. Bij een no show (niet komen opdagen zonder verwittiging) wordt de volledige behandeling aangerekend. Je krijgt een herinneringsmail, dus de afspraak vergeten is vrijwel onmogelijk. 

BEHANDELINGEN

Bij sommige behandelingen tellen ook enkele richtlijnen of voorzorgmaatregelen, zodat wij de behandeling zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Gelieve dit even na te kijken bij de behandeling die u heeft geboekt. De belangrijkste punten worden ook opgesomd onderaan de herinnerings -en bevestigingsmail

MASSAGES

Alle massages die bij Ce’belle Beauty worden aangeboden zijn niet erotisch.

BEREIKBAARHEID

Er is gratis parkeergelegenheid op onze oprit. 

Gelieve hier correct te parkeren, zodat er ook plek is voor andere klanten.

BETALING

Je kan bij ons betalen met contant gelden via de Bancontact-applicatie op jouw smartphone.

Wij hopen op uw begrip en wensen je een fijne behandeling toe!