BRIDAL

“Makeup is the finishing touch, the final accessory.”

Een bruiloft plannen is sowieso al heel vermoeiend en stresserend dus je wilt je niet druk maken over je make-up. Vandaar dat wij je bruidsmake-up volledig aanpas aan hetgeen de bruid graag wil. Wij doen vooraf een proefsessie waar alles in besproken kan worden

BRIDAL IN THE MORNING

Proef make-up wordt altijd in de zaak gedaan, neem gerust enkele vriendinnen mee als je graag wat back-up advies van hun wilt (verwittig even met hoeveel pers. je gaat zijn). Op jou dag komen we naar je toe op het afgesproken uur. Je hebt ook recht op een ‘Browshaping’, (dit kan besproken worden wanneer je hier best voor langs komt). Make-up is steeds mooier als je wenkbrauwen in ‘shape’ staan.

Totaalprijs: €120.00

  • 1x proef make-up
  • 1x make-up aan huis
  • 1x browshaping (te bespreken)
  • Vervoer tot binnen een straal van 15 km
BRIDAL ALL DAY

Wil jij graag later op de dag je make-up laten bijwerken of even van ‘look’ veranderen, voor extra mooi het avondfeest of fotoshoot in te gaan? Dat kan! Wij spreken het tijdstip af dat we aanwezig moeten zijn op de gewenste locatie. Dit is een meerprijs va €50.00 (incl. vervoer tot 15km).

BRIDAL ENTOURAGE

Zijn er familieleden/vriendinnen die ook graag willen gemaquilleerd worden in de ochtend? Zij betalen per persoon €45,00. Indien zij ook wensen bij te werken op een later moment betalen zij €50,00 per persoon.

Wenst je om op de dag zelf ook naar de zaak te komen, dan betaald je €100.00 inclusief de proef make-up.

Wanneer je langskomt voor de proefmake-up betaal je enkel de proef. Deze kost €40,00.

Wanneer je tevreden bent en de dag zelf vastlegt betaal je een voorschot voor de dag zelf van €30.00. Dit is voor beide partijen een zekerheid dat onze dag vastligt. Het overige bedrag betaal je op de dag zelf en kan in cash of met bancontact-app/payconiq.