Over ons

Visie

Ce’belle Beauty and Care is een schoonheidssalon gevestigd in Oelegem. U kan hier terecht voor allerlei behandeling zoals, handverzorging, voetverzorging, ontharingen en het verzorgen van de wimpers en de wenkbrauwen.

Het salon staat gekend voor zijn professionele aanpak, gecombineerd met een warm en persoonlijk onthaal.  Mijn doel is het invullen van de gevraagde wensen en verlangen, je laten genieten van je welverdiende me-time

Historiek

Celia werd gepassioneerd door de zorg in de mensheid  wanneer ze afstudeerde als zorgkundige. Na een jaar te twijfelen volgde ze een opleiding Gelnagels en werd ze een gepassioneerde, professionele nagelstyliste. Haar droom was een eigen zaak te openen. Haar droom begon in november 2017, hier opende Celia haar eigen schoonheidssalon. Zo schoolde ze zich telkens meer uit naar verschillende behandelingen voor een waardig aanbod in haar schoonheidssalon. Wij zijn steeds geïnteresseerd in nieuwe ideeën en nieuwe opleidingen.

Handverzorging

Onze handen zijn ons visitekaartje. Spijtig genoeg laat de verzorging van onze handen vaak te wensen over, nochtans staan zij het vaakst bloot aan degeneratieve invloeden en zouden ze deel moeten uitmaken van de dagelijkse verzorging, zowel bij dames als bij heren.

NAILS

Voetverzorging

Onze voeten dragen ons de hele dag en hebben veel te verduren. Voeten worden maar al te vaak verwaarloosd en zelfs pijn wordt zo lang mogelijk verdragen. Hierdoor vergroten de problemen, door pijn gaat u ongemerkt uw houding wijzigen waardoor knie-, heup- en rugklachten kunnen ontstaan. Door uw voeten een goede verzorging te geven kunt u veel ongemakken voorkomen. Man, vrouw, jong en oud; iedereen heeft baat bij een goede voetverzorging.

Verzorging wimpers / wenkbrauwen

Wij bieden een groot aanbod behandelingen aan voor wimpers en wenkbrauwen zodat je ogen nog meer spreken en eyecatchers worden.

Ontharing

U hebt bij ons de keuze tussen de traditionele strip- en filmhars. Zowel mannen en vrouwen kunnen bij ons terecht.