PRODUCTEN

Bij Ce’belle Beauty & Skincare werken wij enkel met hoog kwalitatieve producten. Wij testen eerst altijd alle producten zelf uit voor we ze gaan verkopen. Dit maakt dat wij enkel en alleen maar het beste voor onze klanten adviseren waar wij zelf 100% achter staan.

Voor gelaatsverzorging/ huidverbetering werken wij met Medik8.
Tijdens hand- en voetverzorging werken wij met de producten van Indigo & Gewhol.
Gelnagels zetten wij met de topproducten van Abstract, Indigo, Nailcode, Light elegance & D’Or Nails.

Ontharingen doen wij met outback organics, dit is een merk waar je bijna geen roodheid bij vertoont.
Ook verkopen wij het minerale make-up van Glo.
Veel van deze producten kan u terugvinden in onze webshop!

Zit je toch nog met een vraag over een product? Aarzel zeker niet ons te contacteren, wij helpen je graag verder.

Medik8 is een professioneel huidverbeteringsmerk en wij geloven dat u het beste uw gewenste resultaten zult bereiken door uw plaatselijk bevoegde Medik8 salon te bezoeken voor regelmatige professionele behandelingen. Volg daarna hun advies en ga thuis door met een op maat gemaakt regime van Medik8-producten om de resultaten te optimaliseren.

Lees meer,…

Eco by Sonya 100% natuurlijke selftannings producten komen uit Australie. Eco Tan van Eco by Sonya heeft Australische geschiedenis geschreven als eerste biologisch gecertificeerde self-tan producten. Eco Tan van Eco by Sonya  tanning bruiningsproducten geven u een mooie, geloofwaardige teint, gegarandeerd zonder verborgen schadelijke stoffen.

 Lees meer,…

Geef jij je voeten de verzorging die ze verdienen? Voeten zijn heel belangrijk, maar ze worden bijna niet verzorgd. Aandacht en geld besteden aan hand- en gezichtsverzorging vinden we heel normaal, maar voeten worden door velen overgeslagen ondanks dat ze elke dag toch behoorlijk belast worden. Dat is jammer, want met een goede voetverzorging voelen je voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit.

Lees meer,…

De kwaliteit en zuiverheid van de Glo Beauty producten zorgen voor een gezonde en mooie huid. Glo Beauty bezit van nature een breedspectrum UV bescherming en is bovendien verrijkt met een anti-oxidantenmix; Vitamine A, C, E en groene thee. Dit om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. De ideale Make-up!

Lees meer.

Laouta is een klein familiebedrijf, de producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in Griekenland. De familie heeft een expertise en jarenlange ervaring in cosmetica, tuinbouw en chemische technologie. Alle producten van Laouta zijn gemaakt van natuurlijke, lokaal verkregen en vegetarische ingrediënten volgens traditionele Mediterrane recepten.

Lees meer.

Cosmetica voor het lichaam, haar en de nagels.
Indigo heeft een uniek SPA-assortiment gecreëerd dat elke dag complexe huidverzorging biedt.

Dit assortiment combineert voedende cosmeticaproducten met de Indigo geuren en ze vullen elkaar perfect aan. Verbazingwekkende eigenschappen met een overvloed aan vitaminen en mineralen en een revolutionaire combinatie van de beste ingrediënten.

Lees meer.