Ons Kenmerk

PLATINUM FACIAL

Buiten onze Time-Release Professional Peels wordt onze kenmerkende anti-aging behandeling Platinum Facial genoemd en biedt deze superieure resultaten naast een ongelooflijk luxueuze, sensorische ervaring. Verwacht een stralende, verjongde huid; lijntjes en rimpels worden verzacht met een zichtbaar egale huidteint. Met absoluut geen downtime is het de perfecte oppepper voor je huid.

Deze gezichtsbehandeling omvat exclusieve producten die niet worden gebruikt in een andere behandeling die wij aanbieden, noch voor verkoop in de detailhandel worden verkocht. De enige manier om ze te ervaren is door de opmerkelijke Platinum Facial zelf te proberen. Twee van deze exclusieve producten zijn: Scientific Mushroom Thermal Exfoliator en Age Defying Mask.

VOEL DE HITTE

Scientific Mushroom Thermal Exfoliator maakt deel uit van de reinigingsroutine binnen dit protocol en is ingenieus omdat het bij contact met de huid warm wordt met behulp van natuurlijk mineraal, zeoliet. De fysieke opwarming maakt vuil, olie, talg en verstopte poriën los zodat de huid gezuiverd wordt en klaar is om de actieve ingrediënten te ontvangen.

DE KRACHT VAN PLATINUM

Het sterproduct van de Platinum Facial is ons Age Defying Mask. Gemengd met platinadeeltjes waardoor het zijn unieke zilveren kleur heeft, wordt dit rubberen masker ‘live’ gemengd door uw getrainde therapeut tijdens uw consult en aangebracht over het hele gezicht – zelfs over gesloten ogen en mond (optioneel). Het masker blijft dan ongeveer 10 minuten op de huid terwijl u een heerlijke hoofdhuidmassage ontvangt. Na 10 minuten wordt het rubberen masker voorzichtig van het gezicht getild om een stralende, egale huidteint te onthullen. U kunt zelfs de gebieden van uitdroging, lijnen en rimpels zien aan de binnenkant van het masker! Klanten vinden het fascinerend om te zien waar ze hun huidverbeteringsregime kunnen verbeteren. Wil je het proberen?